Y.T.Ü. Finans ve Yazılım Günleri

Merhaba Arkadaşlar,

Bundan 20 yıl önce Y.T.Ü. Matematik Mühendisliği bölümünü kazandım. Kim bilebilirdi ki 19 yıl sonra okulun davetlisi olarak bir etkinlikte konuşma fırsatı bulacağımı. Geçtiğimiz sene Kalite ve Verimlilik Kulübü’ nün düzenlediği Finans ve Yazılım Günleri etkinliğinde “Geleceğin Programcısı” konulu bir sunum yapma fırsatım olmuştu. Onu 1 günlük C# eğitimi izledi.

Bu sene okula girişimin 20nci yılında tekrar davet edilme şansına nail oldum. Bu sefer yazılım sektörünün kötü çocuğu Anti-Patterns konusuna değinmeye çalışacağım. Ardından yine bir günlük eğitimimiz olacak.

Bu profesyonel organizasyonda tekrar yer almamı sağladıkları için Kalite ve Verimlilik Kulübü’ ne tüm içtenliğimle teşekkür etmek istiyorum.

Etkinlik ile ilişki detayları bu adresten öğrenebilirsiniz. 

Ön kayıt içinse şu adrese gidebilirsiniz.

Afis

Etkinlikte olmak değerli meslektaşlarım ve kardeşlerimle bir arada bulunmak için sabırsızlanıyorum.

Yorumlar (3) -

  • Bir meslek lisesinde Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim. Bloğunuzdan çok şey öğrendim. Öğretmenim sayarım sizi. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Sinan Bey layık görmüşsünüz çok teşekkür ederim. Ben de sizin geçmiş Öğretmenle Gününüzü kutlarım. Daha nice nesiller yetiştirmeniz dileğiyle.
  • arada birde olsa makalelerinizden yararlınıyoruz başarılarınızın devamını dilerim.

Yorum ekle

Loading