Nihayet, en sonunda, çok şükür, Blog' um yayında...

Merhabalar,

Uzun süredir kişisel sitemden makale, görsel video paylaşımı yapmaktayım. 2004 yılında C#Nedir? ile başladığım makale serüvenimde senkronize bir şekilde kişisel sitemide kullandım. Görsel iletişimin gücüne inandığım için .Net TV ile başlayan Screencast' ler, NedirTV? de devam eden video editörlüğü derken, pek çok meslektaşımın sorusunu yıllarca düşündüm durdum. "Niye bir blog yok?" .

Ama artık var. Genellikle uzun olan(özellikle MVP olduğum dönemden beri, ortalama 15sayfanın üstünde tutmaya çalışıyorum) makalelerimi yine kişisel sitem ve C#Nedir? aracılığıyla takip edebilir buradaki blog'tanda eklenen makale veya görsel dersler(ki ağırlık bundan sonra bu yönde olacak) hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunların haricinde, okuduğum ve sizlere tavsiye edeceğim kitaplar, seminer veya webiner gibi etkinlik duyuruları, kısa tip ve trick' ler. Yine makale olarak sayılamayacak, yani az sayıda sayfadan oluşan teknik yazılarım bu blog aracılığıylada ulaşabilirsiniz.

Elbetteki emektar sitemide (Asp.Net 2.0' a taşınmış ama 3.5 hazırlıklarıda devam eden ve belkide 4.0 ile yayınlanacak olan) unutmamanızı rica ederim. Oradaki çalışmalarımda elbetteki devam ediyor olacak. 

 

Yorumlar (1) -

  • Yeni blogunuz hayırlı olsun. Bol bol WCF, WF habe / makalelerinizi bekliyoruz Smile

    Blogta yayınlanan kodların renklendirmesi ile ilgili bir iyileştirme olsa enfes olur Smile

    İyi çalışmalar

Yorum ekle

Loading