Microsoft Teknoloji Günleri Akşam Sınıfı – Gün 2 – Paralel Programlama Tamamlandı

Merhaba Arkadaşlar,

Microsoft Teknoloji Günleri Akşam Sınıfının ikinci eğitimi olan Paralel Programlama dersimizi, 22 Haziran 2010 günü Microsoft İstanbul Ofisi Jupiter 1 salonunda gerçekleştirdik. Öncelikle katılan tüm arkadaşlarımıza, ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.blg211_Giris

Bu sefer, seminerimizin video kaydını da gerçekleştirdik. Gerekli video birleştirme işlemlerini en kısa sürede gerçekleştirip NedirTv?com üzerinden yayınlıyor olacağız.  Seminer kaydını http://www.nedirtv.com/video/Microsoft-Teknoloji-Gunleri-Aksam-Sinifi-Net-40-ile-Paralel-Programlama-Egitimi.aspx adresinden izleyebilirsiniz.

Özellikle kamera ve organizasyon konusunda bize destek sunan Buket Şerefli’ ye, çekimleri üstlenen Mustafa Demirhan’ a ve seminer resimlerini çeken Tuba Çebi arkadaşlarımıza katkılarından dolayı minnettarım.

Faydalı olduğunu düşündüğüm bu eğitime ait örnek kod ve sunum dosyalarını aşağıdaki linklerden tedarik edebilirsiniz.

Bu arada bir sonraki eğitimde verilmek üzere bir de ödülümüz var. Bu ödül için seminere katılan arkadaşlarımızın, sunum sırasında aktarılan soruyu geliştirip göndermesi gerekiyor. Ödülümüz ise,

blg211_Reward

Bir sonraki eğitimimizde görüşmek dileğiyle hepinize mutlu günler dilerim.

Sunum (6.37 Mb) 

Solution (16.3 Mb) [Örnekler Visual Studio 2010 Ultimate üzerinde geliştirilmiş ve test edilmiştir]

Yorumlar (3) -

  • Burak Hocam Fotoğrafların Orjinallerini alabilirmiyiz : )
  • Sanırım Tuba Çebi arkadaşımız onunla ilişki olarak Facebook üzerinden paylaşımda bulunuyor olacak. Resimlerin tamamı kendisinde.

Yorum ekle

Loading